-22 %

Pampers

Pampers Pants Bugyipelenka 17kg+

74 db
Kedvezmény vége: 4. 30.
11 999 Ft  15 399 Ft
162 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pampers Pants Bugyipelenka 17kg+

Ha kisbabád izeg-mozog, miközben próbálod tisztába tenni, a Pampers Pants bugyipelenka cseréje akkor sem okoz nehézséget: egyetlen mozdulattal felhúzható, feltéphető oldalainak köszönhetően könnyen levehető, és a rögzítőszalag segítségével használat után higiénikusan összecsomagolható. Éjszaka a Pampers Pants bugyipelenka nem nyílik szét, segít megelőzni a szivárgást, így a kisbaba és az anyuka is nyugodtan alhat.
A 360 fokos körkörös illeszkedésű derékrésznek köszönhetően rugalmasan igazodik kisbabád alakjához, a szupererős nedvszívó mag azonnal magába szívja a nedvességet, a dupla védőgát pedig a baba lábainál sem engedi kiszivárogni a pelenka tartalmát. Pampers Pants bugyipelenka: napközben könnyen cserélhető, és éjszaka is védelmet nyújt a szivárgás ellen.
Szeretnél többet megtudni a Pampers pelenkák összetevőiről? Látogass el a Pampers.hu honlapra!

  • Könnyen cserélhető Pampers Pants bugyipelenka
  • Egyetlen mozdulattal felhúzható
  • Feltéphető oldalainak köszönhetően könnyen levehető
  • A rögzítőszalag segítségével használat után higiénikusan összecsomagolható

  • Pampers Pants bugyipelenka 360 fokos körkörös illeszkedéssel, az éjszakai szivárgás megelőzéséért
  • Rugalmas derékrész, amely igazodik a kisbaba alakjához
  • Szupererős nedvszívó mag, amely azonnal magába szívja a nedvességet
  • Dupla védőgát a kisbaba lábainál, amely nem engedi kiszivárogni a pelenka tartalmát

A márkáról

Már több mint 50 éve legyártottuk az első pelenkánkat. A Pampers elsődleges célja a kezdetek óta a kisbabák boldog és egészséges fejlődésének elősegítése.. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gondoskodjunk minden babának az igényeről.

Továbbra is biztonságos, kiváló minőségű és hatékony pelenkák és törlőkendők kifejlesztésén dolgozunk, melyekben megbízhatsz.

Kitartóan dolgozunk azért, hogy nap mint nap kiérdemelhessük ezt a bizalmat. A Pampers mindig is a minőséget, a biztonságot, a higiéniát és az egészséget helyezte előtérbe, legyen szó az alapanyagok körültekintő beszerzéséről vagy a legyártott pelenkák mindennapos ellenőrzéséről.

Folytatjuk a több száz szülővel, egészségügyi szakemberrel, tudóssal, illetve a kórházakkal és a helyi közösségekkel végzett közös munkánkat, hogy a Pampers‑termékek továbbra is megfeleljenek a kisbabák igényeinek, valamint megőrizhessük a szülők bizalmát.

A csöppségek mindannyiunk számára gyönyörűbbé varázsolják a világot. Épp ezért a Pampersnél azon dolgozunk, hogy egy szebb bolygót hagyjunk nekik örökül. Egy olyan világot szeretnénk, melyben a babák boldogan, egészségesen, egy fenntartható környezetben fejlődhetnek és nőhetnek fel, bárhol is születtek. A kisbabák boldog és egészséges fejlődése a mozgatórugója mindannak, amit az elmúlt 50 évben tettünk. Ehhez pedig elengedhetetlen a fenntarthatóság figyelembevétele is.A járni tanuló kisgyermekekhez hasonlóan mi is minden nap újabb lépéseket teszünk meg, és a célunk az, hogy egyre előrébb jussunk.Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gondoskodjunk minden kisbabáról és a bolygóról, ahol felnőnek.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsd csecsemőktől és gyermekektől távol.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy utca 38.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

petrolatum
stearyl alcohol
paraffinum liquidum
aloe barbadensis leaf extract