Land-Leben

Land-Leben Croutons fűszeres

75 g
659 Ft 8 787 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárló kedvence

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ízletesen pirított kruton! Ropogós LAND-LEBEN krutonunk fűszernövényes, fokhagymás/hagymás és natúr változatban is egyaránt sokoldalú.

Termékinformáció

Akár húslevesről, krémlevesről, friss salátákról vagy koktélokról van szó - a krutonnal szinte minden ételt feldobhat. Mivel az ízletes fehér kenyérkockákat kizárólag helyi napraforgóolajból készítjük, ezért az nemcsak az íze miatt lenyűgöző, hanem azért is, mert előállítása különösen környezetbarát. A LAND-LEBEN Receptvilágában nemcsak receptjeinkkel, hanem olyan krutonnal készített kulináris finomságokkal is inspiráljuk, amelyeket Ön is könnyedén elkészíthet. 

Termelői információ

LAND-LEBEN – Természetesen tálalva. A LAND-LEBEN név évtizedek óta egyet jelent a kiváló minőségű alapanyagokból készült természetes ételekkel. Ezért fontos számunkra, hogy fogyasztóinknak olyan termékeket tudjunk kínálni, amelyek nem csak finomak, hanem természetesek és könnyen elkészíthetők. Ennek megfelelően termékeinket elsősorban természetes, helyi alapanyagokból és mesterséges adalékanyagok nélkül készítjük. Ezenkívül élelmiszereinket szigorúan ellenőrzik, azok géntechnikától, növényvédő-, és emulgeálószerektől és állati zsíroktól mentesek.

Számos bio és hagyományos termékünkben is már kerüljük a pálmaolaj használatát is, helyette Ausztriából származó napraforgóolajat használunk. Tehát nemcsak a környezetünket óvjuk, hanem azt is büszkén állíthatjuk, hogy a LAND-LEBEN olyan, mintha otthon készült volna! Természetes ételeinkkel azt is bizonyítjuk, hogy a teljes, egészséges étkezések gyorsan is elkészíthetők. A LAND-LEBEN termékei egyszerű és sokoldalú felhasználási lehetőségüknek köszönhetően számos étkezés része lehet.

Mi a LAND-LEBEN-nél valljuk: A minőség nem előkészítési idő kérdése.  

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Maresi Foodbroker Kft.
1118 Budapest Homonna u. 2


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Búzaliszt
napraforgóolaj10 %
Fűszerek
fűszernövények
Élesztő
Búzaglutén
Maltodextrin
savanyítószer
citromsav

Tápérték: 100 g

Energia1796 kJ/431 kCal
Zsír10 g
amelyből telített zsírsavak0.9 g
Szénhidrát72 g
amelyből cukor4 g
Fehérje10 g
2.8 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.