Artificer

Artificer Kézműves jég, szárított hibiszkusz virággal színezett, piros színű (4x4x4cm kocka) 12db-os kiszerelés

1 zacskó
Nagyszerű ajánlat
2 990 Ft 2 990 Ft/zacskó

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ha az italok közül mindig a legjobbat választod, miért ne tennél így a poharadba kerülő jéggel is?

Legyen szó a kedvenc koktélodról, vagy csak egy pohár vízről, élvezd az italfogyasztás minden pillanatát ezzel a hibiszkuszos jégkockával.

Tökéletes hőmérsékleten, kellemes hibiszkusz ízesítéssel.

Minek köszönheti a jégkocka a piros színt? 

Ezt az izgalmas és egyedi jégkockát szárított hibiszkusz virággal készítik, amit a fagyasztási ciklus előtt a többszörösen tisztított ivóvízbe áztatnak. Ezzel gyakorlatilag egy hideg hibiszkusz teát készítenek, amely gyönyörű piros színt és kellemesen savanykás hibiszkusz ízt ad a víznek. Ezt lefagyasztva egy 50kg-os jégtömböt kapnak, majd minden egyes darabot nagy odafigyeléssel készítenek és vágnak méretre, a maximális élményt nyújtó italfogyasztás érdekében.

Néhány javaslat a tökéletes használathoz:

  • A 4*4*4cm-es jégkockát bármilyen fajta pohárhoz javasoljuk, hiszen ez a méret kényelmesen elfér mindegyikben. Egy italhoz akár több darabot is bátran használhatsz.
  • A jégkocka az íze mellett a piros színt is kiereszti magából, ami főképp átlátszó folyadékkal válik láthatóvá. A savanykás hibiszkusz íz nagyon kellemesen érezhető a jégkockából, így ezt leginkább azoknak ajánljuk, akik szeretnek kísérletezni otthon és különböző italokat keverni.
  • Ha csak egy hibiszkusz jeges teára vágysz, ezt mindenképp ki kell próbálnod, tiszta ivóvízzel fogyasztva.
  • Átlagos olvadása a kézzel vágott jégnek a hagyományos jégkockákkal szemben akár 20-40 perc is lehet, ezért egy darabbal több pohár italt is elfogyaszthatsz.

A kézműves jég sztori:

Családi vállalkozásuk 2018-ban kezdődött egy hirtelen ötlettel, még egyetemista korukban. Szakdolgozati témából lett nagyon hamar az életük része és szenvedélyük a jégkészítés. Kezdetben Budapest kiemelkedő bárjai, éttermei és szállodái számára indították vállalkozásukat, de 2021-től már mindenki számára szeretnék elérhetővé tenni termékeiket. Meggyőződésük, hogy minden pillanat megérdemli a kiemelkedő minőséget nemcsak italból, de a hozzá tartozó jégből is. A technológiának köszönhetően a tökéletes hőmérséklet elérése mellett az olvadás mértéke minimálisra csökkenthető.

A technológia

A kiinduló pont egy 150kg-os kristálytiszta jégtömb, amelyet többszörösen tisztított ivóvízből, irányított fagyasztással készítenek, kiszorítva belőle minden szennyeződést. A tömböt ezután saját kezűleg dolgozzák fel és vágják különböző méretű szabályos kockákra, hasábokra, gömbre.

Tárolás

-18°C alatti hőmérsékleten. Olvadás után visszafagyasztani nem ajánlott!

Forgalmazó

Artificer Hungary Jéggyártó és Kereskedelmi Kft.

H-1117 Budapest, Fehérvári út 38/A 3.em 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.