• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer Grill szósz füstölt aromával, paradicsommal és füstölt paprikával

500 g
 1 490 Ft 2 980 Ft/kg
Származási ország: Nagy-Britannia,

Leírás

A klasszikus BBQ szósz füstölt paradicsom aromával és nagyszerű füstölt paprikával, mely egy grillezésről sem hagyható ki. Az enyhén füstölt íz magasabb szintre emeli a grill-művészetet. Próbáld ki grillezett húshoz, sült bordához és hamburgerekhez, vagy használd pácként.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Tárold száraz helyen, hőtől és napfénytől távol. A felnyitást követően hűtőszekrényben tárolandó és 4 héten belül elfogyasztandó.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.