Mendula

Mendula epres-málnás-citromos granola

250 g
Termelői
1 799 Ft 7 196 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Epres-málnás-citromos granola – ropogós finomság liofilizált eperrel, málnával és citrommal

A Mendula epres-málnás-citromos granolája a tavasz és a kora nyár ízeivel varázsolja napfényessé reggeleidet. Citromos, ropogós, enyhén fűszeres granola alap a nyár kedvenc gyümölcseivel: ropogós liofilizált málnával és eperrel. Fogyaszd reggelire tejjel vagy növényi tejjel, vagy próbáld ki a görög joghurt-granola-gyümölcs kombót!

Termékinformáció

Az epres granola alapja a gluténmentes zabpehely, amely egész délelőttre feltölt energiával. Almalé sűrítménnyel és almacukorral édesítik, és egy kevés kókuszolajjal, izgalmas fűszerekkel és természetes citromkivonattal keverve sütik szuperropogósra. Napraforgómag, kókuszchips, puffasztott amaránt és mandula teszi harmonikussá és még tartalmasabbá a keveréket. A végén adják hozzá a liofilizált gyümölcsöket, amelyekből a fagyasztva szárítás során úgy vonják ki a vizet, hogy a vitamin- és mikroelem tartalmuk, illetve friss ízük és színük szinte hiánytalanul megmaradjon. Nem tartalmaz tartósítószert, cukrot vagy adalékanyagokat, így a legnagyobb nyugalommal adhatod gyermekeidnek is nap, mint nap.

A Mendula epres-málnás-citromos granola többféle diéta és ételérzékenység esetén is nyugodtan fogyasztható, vegán, gluténmentes, laktózmentes, paleo és tejfehérjementes termék.

Termelői információ

Mi történik, ha egy jogász és egy közgazdász összeáll? Befektetési és jogi tanácsadó cég? Nem! A Mendula megalkotói ennél jobbat találtak ki. Kézzel fogható – és ehető – értéket szeretnének alkotni, ami instant boldogságot ad, a legjobb alapanyagokból, saját receptjeik alapján, a legnagyobb szeretettel és tudással készítve.

Családi vállalkozásukat 2015-ben alapították azzal a céllal, hogy kizárólag prémium minőségű alapanyagokból készült különleges édes és sós aprósüteményeket, tortákat, pitéket valamint kizárólag hazai termelőktől vásárolt, kiváló minőségű olajos magokból – mandulából, dióból és törökmogyoróból – készített kézműves magvajakat állítsanak elő.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján

Összetevők

Gluténmentes zabpehely
almalésűrítmény
almacukor
Napraforgómag
kókuszchips
Kókuszzsír
Mandula
Puffasztott amaránt
liofilizált málna1 %
liofilizált eper1 %
Fűszerek
Természetes citrom kivonat
Tengeri só

Tápérték: 100 g

Energia2036 kJ/487 kCal
Zsír21 g
amelyből telített zsírsavak10 g
Szénhidrát63 g
amelyből cukor22 g
Fehérje22 g
1 g
Élelmi rost g

Allergének

Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.