OIKOS
Danone Oikos Édes Kettes élőflórás édesített joghurt meggyszósszal
118 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Danone Oikos Édes Kettes élőflórás édesített joghurt meggyszósszal
Élőflórás édesített krémes joghurt ínycsiklandó meggyes gyümölcsszósszal. Játékos módon a saját ízlésednek megfelelően kényeztetheted magad az izgalmas ízű gyümölcsök és krémes joghurt párosításával.
Termelői információ
A Danone Csoport első hazai tejipari együttműködése az akkori BTV-vel (Budapesti Tejipari Vállalat) 1991-ben valósult meg, így a cég egyes termékei a magyar hűtők polcain is megjelentek. Ezután már nem volt megállás, és 1996-ban létrejött a Danone hazai vállalata. Napjainkban a Danone logókkal ellátott termékeket szinte mindenki ismeri és szereti. Próbáld ki az Activiát, az Actimelt, az Oikost, a Danone-t vagy éppen a Danette desszerteket is.
Tárolás
Hűtve tárolandó, +2 és +8°C között.
Forgalmazó
Danone Magyarország Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Joghurt | 78 % |
Sovány tej | |
Tejszín | |
Cukor | |
Sovány tejpor | |
élő joghurtkultúra | |
Meggykészítmény | 22 % |
Meggy | 52 % |
Cukor | |
Módosított keményítő | |
savanyúságot szabályozó anyagok | |
E330 - Citromsav | |
E331 - Nátrium-citrátok | |
növényi koncentrátumfekete répa és hibiszkusz | |
E407 - Karragén | |
E415 - Xantángumi | |
Aroma |
Tápérték: 100 g
Energia | 498 kJ/119 kCal |
Zsír | 5.3 g |
amelyből telített zsírsavak | 3.4 g |
Szénhidrát | 15.3 g |
amelyből cukor | 14.3 g |
Fehérje | 2.4 g |
Só | 0.09 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Földimogyoró |
Szójabab |
Diófélék |