Sansin Tusfürdő és Sampon Férfiaknak Teafaolajjal

500 ml
 1 499 Ft 2 998 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Tusfürdő és sampon férfiaknak teafaolajjal. Frissítő tusfürdő és sampon, mely természetes összetevőinek segítségével kíméletesen tisztítja meg a bőrt és a hajat. Dermatológiailag tesztelt. A bőrgyógyászati teszt laboratóriumilag igazolt. A termék összetételét úgy fejlesztették ki, hogy minimalizálja az allergia kialakulásának kockázatát. A termék nem tartalmazza a 26 potenciális illatallergént.

A hivatalos "Vegan Society" tanúsítványával és logójával rendelkezik, mely alapján nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Növényi tenzidet, klórmentes konzerválószert tartalmaz. Színezőanyagmentes.

Használat

Kellő mennyiséget oszlass el és habosítsd fel nedves bőrödön és hajadon. Alaposan öblítsd le. Szükség szerint ismételd meg.

Termelői információ

A Sansin tusfürdő & sampon férfiaknak termékeink kíméletes formulája növényi alapanyagokat tartalmaz. Frissítő hatása mellett természetes összetevőinek segítségével kíméletesen tisztítja meg a bőrt és a hajat. Növényi glicerin tartalmának köszönhetően védi a bőrt a kiszáradástól.

Ápoló hatásukhoz a speciális citromfű- és teafaolajok is hozzájárulnak.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

ChemCore Impex Kft.
1022 Budapest, Szemlőhegy utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.