Sansin Hajbalzsam Normál hajra Mandulaolajjal

500 ml
 1 899 Ft 3 798 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Hajbalzsam normál hajra  mandulaolajjal. A speciális formula újjáéleszti és ápolja a hajat a fejtetőtől a hajvégekig, így a haj erős és fényes lesz. Dermatológiailag tesztelt. A bőrgyógyászati teszt laboratóriumilag igazolt. A termék összetételét úgy fejlesztették ki, hogy minimalizálja az allergia kialakulásának kockázatát. A termék nem tartalmazza a 26 potenciális illatallergént.

A hivatalos "Vegan Society" tanúsítványával és logójával rendelkezik, mely alapján nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Növényi tenzidet, klórmentes konzerválószert tartalmaz. Színezőanyagmentes.

Használat

Hajmosás után masszírozzd nedves hajadba, várj pár percet, majd öblítsd le.

Termelői információ

A Sansin hajbalzsamjai a normál, zsíros és igénybe vett hajtípust egyaránt karbantartják és ápolják, a hajtövektől egészen a hajvégekig.

Természetes növényi alapanyagokat tartalmazó formulánk hatékonyan tisztít és táplál. Az ápoló hatáshoz a speciális kivonatok és olajok – argánolaj, mandulaolaj, kamilla kivonat – is hozzájárulnak. Használatukkal a haj visszanyeri természetes ragyogását, erős és fényes lesz.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

ChemCore Impex Kft.
1022 Budapest, Szemlőhegy utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.