Miil Mozzarella mini

150 g
Nagyszerű ajánlat
399 Ft 2 660 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

Miil mini mozzarella

Termékinformáció

Mozzarella, puha, éretlen, párolt sajt sós lében. A mozzarellát tehéntejből készítik. A termelés olasz szakértők felügyelete alatt folyik. A hangsúly a tiszta, tejszerű és lédús ízre, valamint az erős rostszerkezetre kerül.

Termelői információ

A Klatovy Dairy tulajdonosa a Lactalis CZ, amely része a világ legnagyobb tejipari vállalatának, a LACTALIS Groupe nemzetközi vállalatnak, amelynek világszerte több mint 250 termelőüzeme van, és 80 országban 80 000 alkalmazottal rendelkezik az 1933 óta hagyományokkal rendelkező országban. A Lactalis Group gazdag tapasztalatokkal és tudással rendelkezik a tejfeldolgozás világában, a sajtgyártás és a tejtermékek terén, amelyek nemcsak a legmagasabb minőséget garantálják, hanem a folyamatos fejlődést és fejlesztést is minden területen.

Tárolás

+2 ° C és +8 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó. A felbontott csomagot azonnal el kell fogyasztani.

Értesítés

A termék csomagolása "szórakoztató tényt" közöl, amelynek forrása az általánosan elérhető weboldalak és a Velká Pecka s.r.o. nem garantálja. Az ügyfélnek csomagolásban szállítják a terméket, a termék nevével és "fun fact" -nel, amelyek angolul vannak felsorolva.

Gyártó

Lactalis CZ, s.r.o.
Líbalova 2348/1
Prága 4, 149 00 - Chodov
Cseh Köztársaság


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Tápérték: 100 g

Energia915 kJ/220 kcal
Zsír16 g
amelyből telített zsírsavak11 g
Szénhidrát2 g
amelyből cukor1 g
Fehérje17 g
0.7 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.