• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer Makrélafilé

125 g
 1 890 Ft 15 120 Ft/kg
Származási ország: Dánia,

Leírás

A makréla húsa rózsaszínű, magas olajtartalommal bír, de mégsem olajos hal jellegű, nagyon ízletes és lédús is. A hús állaga diszkrét, természetes, finomszerkezetű és a nagyon fiatal csirkehúsra emlékeztet. Az íze finom, könnyed, jellegzetes és nagyon zamatos. Az illata határozottan óceáni jelleget sugall, enyhe célzással a tengeri zöld algára. Amellett, hogy ízletes, nagyon egészséges is, hiszen foszfort és B-vitaminokat is tartalmaz.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Hűvös, száraz helyen tárolandó. Felnyitás után a megmaradt terméket öntsd fémmentes edénybe, fedd le és tárold hűtőszekrényben, majd 2 napon belül fogyaszd el.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.