• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer Pirított szezámolaj

250 ml
Nagyszerű ajánlat
 2 490 Ft 9 960 Ft/l
Származási ország: Nagy-Britannia,

Leírás

A szezám olaj enyhén dió ízű és nem oxidálódik, mivel erős antioxidánst, szesamolt tartalmaz. 85% telítetlen zsírsavat tartalmaz. Magas lecitintartalma megóvja és stimulálja az idegrendszert. Erősíti az emlékezetet, antidepresszáns hatással rendelkezik, és nyugtató hatással van az emésztőrendszer nyálkahártyájára. Ennek a kiváló olajnak a jellegzetes íze keleti hangulatot kölcsönöz a sült ételeknek, öntetekhez és a pácokhoz is adható.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, napfénytől távol tartandó.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.