-15 %

Marks and Spencer

Marks and Spencer Közepesen pörkölt kolumbiai arabica szemeskávé

227 g
Kedvezmény vége: 4. 1.
3 229 Ft  3 799 Ft
14 225 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Kolumbia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

Ha szeretnéd kipróbálni a frissen őrölt kávét, a legjobb módja, ha otthon, a saját ízlésed szerint tudod őrölni. Ehhez kítűnő választás az olasz szemeskávé. 



Felhasználási javaslat

Az elkészítés előtt őröld le - közepesre dugattyús kávéfőző használata esetén, finomra filteres kávéfőző használata esetén, extra finomra eszpresszó készítése esetén. Használj egy evőkanál kávét csészénként. Forrázzd le, keverd meg és hagyd 3-5 percig állni. A kávé Fair Trade termelőktől származik. 100 % Fair Trade összetevőket tartalmaz.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Felbontás után tárold 2 hétig hütőben légmentesen záródó edényben vagy 4 hétig fagyasztóban. Minőségét megőrzi: lásd a hátlapon.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

arabica kávé100 %