• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer 50 db Earl Grey teafilter

50 db
 1 590 Ft 32 Ft/db
Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,

Leírás

Az Earl Grey tea jellegzetes ízű és aromájú teakeverék, mely bergamott citruskivonatokat tartalmaz. A bergamott egy narancshoz és citromhoz hasonló nagyságú és színű citrusféle. Ez az érdekes finomság Earl Grey-re jellemző illóolajokat tartalmaz. Ennek a citrusfélének a héjából készült olaj a jól ismert bergamottolaj, melyet az Elefántcsontparton széles körben termesztenek. 


Felhasználási javaslat

A tea készítéséhez csak friss vizet használj. Forrald fel a vizet, majd öntsd le a teát. Hagyd ázni 3-5 percig, tetszés szerint tálald tejjel vagy citrommal. A teát a Fair Trade szabványaival összhangban forgalmazták. 98,5 % Fair Trade összetevőket tartalmaz.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Felbontás után tárold légmentesen zárható edényben, hideg, száraz helyen. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.