• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer 2 db Naan kenyér

220 g
 1 190 Ft 5 409 Ft/kg
Származási ország: Nagy-Britannia,

Leírás

A naan indiai lepénykenyér, mely tölthető zöldségekkel és hússal, de önmagában is fogyaszthatod. A még meleg naant megszórhatod reszelt sajttal, kenhetsz rá tejfölt, vagy csak csorgass rá olívaolajat.

Felhasználási javaslat

Melegítsd elő a sütőt. Távolítsd el az összes csomagolást. Locsold meg a kenyeret vízzel és tedd a sütőlapra. Az elkészítés ideje 3-4 perc 200 °C-on vagy 180 °C-on, légkeveréses sütőben. Ne melegítse újra.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Tárold száraz helyen, hőtől és napfénytől távol. Felnyitás után azonnal fogyaszd el.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.