• Kedves Kiflisek!

    A következő órákban a futárok érkezésében 30 perces késésre számíthattok. Elnézést kérünk és sietünk hozzátok! 

  • Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer Finom tojásos száraztészta

250 g
 1 390 Ft 5 560 Ft/kg
Származási ország: Nagy-Britannia,

Leírás

Hosszú búzatészta szabad tartásból származó tojásból, mely ideális köret vagy főétel, ha ízletes és gyors ebédre vágysz. Tálalds szósszal és sajttal, adj hozá sült húst vagy zöldséget, a lehetőségek határtalanok.

Felhasználási javaslat

Helyezd a tésztát a forrásban lévő vízbe (1 fészek kis adagra vagy köretre, 2 fészek normál adagra). Vedd le a főzőlapról és hagyd állni 5 percig. Az összeragadás elkerülése érdekében keverd meg többször a tésztát. Szűrd le és tálald.


A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Tartsd szárazon és hőtől távol.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.