SHEDO

SHEDO Bőrápoló olaj kismamáknak

50 ml
3 990 Ft 79 800 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Szervezetünk, így a bőrünk is a várandósság hónapjai alatt nagy változáson megy keresztül, ezért különleges ápolást igényel. A bőrápoló olajban lévő növényi olajok táplálják, hidratálják a bőrt és elősegítik a bőr feszességének megőrzését, így rendszeres használata segíthet a terhességi csíkok (striák) kialakulásának megelőzésében. Az olaj mindennapos használata során az édesanya ápolja bőrét és közben kapcsolódhat születendő gyermekéhez az érintés, simogatás, masszírozás által.

  • 100% természetes
  • vegan
  • állatkísérlet-mentes
  • Nem tartalmaz: parabént, alkoholt, kőolajszármazékot, PEG-et ,SLS-t

Használat

Kenj nedves bőrre 3-4 pumpányi mennyiséget és jól masszírozd be a mellek, combok és a has területén naponta 2 alkalommal.
Használata a várandósság 12 hetétől ajánlott.

Termelői információ

SHEDO - Bio natúrkozmetikumok az illóolajok erejével

A SHEDO kozmetikumok megálmodója és készítője dr Halász Dóra, szakgyógyszerész. Férjével közösen alapították családi vállakozásukat 2020-ban.A SHEDO kozmetikumok 100% természetes, prémium minőségű, BIO minősítésű növényi kivonatok, hidegen préselt növényi olajok és vajak felhasználásával, kézzel készülnek laboratóriumi körülmények között. A termékek gyártása során használt illóolajok 100% tisztaságú, BIO vagy DEMETER minősítésűek. A termékek nem tartalmaznak mesterséges szín-és illatanyagot, mesterséges tartósítószert, parabéneket, SLS-t, kőolajszármazékokat. Ha a SHEDO kozmetikumokat választod, akkor biztos lehetsz abban, hogy kiváló minőségű, biztonságos és hatékony terméket kapsz.

Biztonsági figyelmeztetés

Kozmetikum. Kizárólag külsőleges használatra!

Tárolás

Száraz, fénytől védett helyen, szobahőmérsékleten (15-25 ºC)

Forgalmazó

SHEDO Cosmetics Bt.
1118 Budapest, Maléter Pál utca 2. C1


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Prunus armeniaca (apricot) kernel oil
PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL
triticum vulgare germ oil
Simmondsia chinensis (jojba) oil