elmex

elmex Sensitive Professional Repair & Prevent fogkrém

75 ml
2 479 Ft 33 053 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Válassz több ezer növényi alapú termék közül!

Kényeztesd magad az ország legszélesebb speciális, illetve allergénmentes választékából! Éljen a növényi alapú táplálkozás!

Az elmex Sensitive Professional Repair & Prevent fogkrém egyedülálló Pro-Argin™ formulája lezárja és helyreállítja a szabaddá vált, idegekig vezető dentincsatornákat, azonnal csökkentve az érzékenységet. Cink tartalma segít megelőzni az ínyvisszahúzódást, a fogérzékenység egyik okát. 

Használat

Az azonnali eredmény érdekében ujjaddal gyengéden masszírozd az érzékeny területre 1 percen át, akár naponta kétszer. Használat után zárd vissza a kupakot.

  • 12 éven aluli gyermekek: Ne vidd fel ujjbegyeddel közvetlenül az érzékeny fogakra. A hosszantartó hatás érdekében használd lágy fogkefével, ügyelve arra, hogy minden érzékeny fogfelületet moss meg! Moss fogat naponta kétszer. A fogérzékenység egyéb fogászati problémára is utalhat, amely a fájdalom további fennállása esetén fogorvosi beavatkozást igényelhet.
  • 6 éves vagy annál fiatalabb gyermekek: Borsónyi mennyiséget tegyél a fogkefére és ügyelj arra, hogy gyermeked fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Amennyiben más forrásból is történt fluoridbevitel, kérd ki fogorvosod vagy orvosod tanácsát!

Tárolás

Lejárati időt lásd a csomagoláson

Forgalmazó

Colgate-Palmolive Magyarország Kft.
1117 Budapest Hauszmann Alajos utca 3/A


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

calcium carbonate
aqua
sorbitol
Aroma
poloxamer 407
Sodium monofluorphosphate (1450 ppm F⁻)
cocamidopropyl betaine
zinc oxide
benzyl alcohol
cellulose gum
zinc citrate
sodium bicarbonate
Tetrasodium pyrophosphate
xanthan gum
sodium saccharin
sucralose
limonene
CI 77891
Arginin8 %
Nátrium-monofluorofoszfát (1450 ppm F⁻)