Head & Shoulders

Head & Shoulders Classic Clean Korpásodás Elleni Sampon Az Akár 100%-os Korpamentességért

250 ml
1 799 Ft 7 196 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárló kedvence

Származási ország: Románia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A MINDENNAPOK BAJNOKAI!
Rendelj bármilyen P&G terméket (Ariel, Lenor, Jar, H&S, Always, Gillette, Gillette Venus, Pampers, Oral-B, Old Spice, blend-a-med, blend-a dent, Discreet, Tampax, Naturella, Pantene, Aussie, Bear Fruits, Swiffer, Mr. Proper, Ambi Pur) 2024. július 1. és szeptember 30. között a https://www.kifli.hu/-n és támogassuk együtt a magyar paralimpikonok fizioterápiás kezeléseit, hogy mindig csúcsteljesítményt nyújthassanak! Az erő bennünk van, és amikor felfedezzüklegyőzhetetlenné válunk.
*További információ: www.everydayme.hu/parasport

Head & Shoulders Classic Clean Korpásodás Elleni Sampon Az Akár 100%-os Korpamentességért

A Head & Shoulders Korpásodás elleni sampon a korpásodás fő okozóit veszi célba, és akár 72 órás védelmet nyújt a korpával, valamint a száraz és viszkető fejbőrrel szemben.* (*Látható korpa, rendszeres használat esetén; korpásodás okozta viszketés.) Továbbfejlesztett formulája bőrgyógyászatilag tesztelt, pH-semleges, antioxidánsokkal dúsított, gyengéden ápolja a hajat és a fejbőrt, ráadásul klinikailag igazoltan akár 100%-ig korpamentessé varázsolja a hajat (rendszeres használat esetén). A Classic Clean korpásodás elleni sampon nem csupán megtisztítja, de fel is frissíti és gyönyörűen hidratálttá varázsolja a hajat. A Head & Shoulders a világ első számú samponmárkája (a P&G saját számításai alapján, a samponkategória éves, külső értékesítési adatainak alapján), ráadásul környezetbarát: újrahasznosítható flakon (a kupak kivételével, a helyi újrahasznosítási lehetőségek függvényében). Akár 72 órás védelem a korpával, valamint a száraz és viszkető fejbőrrel szemben.* (Látható korpa, rendszeres használat esetén.) (Korpa okozta viszketés) A korpásodás fő okozóit veszi célba az akár 100%-ig korpamentes* hajért. Klinikailag igazolt. (*Rendszeres használat esetén) A fejbőr és a haj gyengéd ápolása érdekében bőrgyógyászatilag tesztelt, pH-semleges és antioxidánsokkal dúsított.

  • A Classic Clean korpásodás elleni sampon nem csupán megtisztítja, de fel is frissíti és gyönyörűen hidratálttá varázsolja a hajat
  • A fokozott hatékonyság és gyönyörű frizura érdekében használd együtt a H&S balzsammal, amely mélyen hidratálja a hajat és a fejbőrt
  • A világ első számú samponmárkája (A P&G saját számítása alapján, a samponkategória éves külső értékesítési adatainak alapján)
  • Környezetbarát: újrahasznosítható flakon (a kupak kivételével, a helyi újrahasznosítási lehetőségek függvényében) 

Használat

Oszlasd el a nedves hajon és fejbőrön, majd öblítsd le! A legkiválóbb eredmény érdekében használd együtt H&S balzsammal!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön! Amennyiben ez mégis bekövetkezne, azonnal öblítsd ki!

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
sodium laureth sulfate
sodium lauryl sulfate
sodium chloride
sodium xylenesulfonate
cocamidopropyl betaine
glycol distearate
sodium citrate
parfum
piroctone olamine
sodium benzoate
dimethiconol
citric acid
guar hydroxypropyltrimonium chloride
dimethicone
hexyl cinnamal
linalool
tetrasodium edta
sodium hydroxide
tea-dodecylbenzenesulfonate
trideceth-10
sodium salicylate
Polyquaternium-76
triethylene glycol
propylene glycol
benzyl alcohol
ci 42090
CI 17200
Összes megjelenítése