Oonly

Oonly természetes szénsavmentes ásványvíz

1,5 l
Max. 18 dbVisszaváltható csomagolás
229 Ft 153 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Eldobható csomagolás nélkül

A Kifli.hu kiemelt figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta környezeti terhek csökkentéséhez.

Oonly Természetes ásványvíz visszaváltható palackban – BETÉTDÍJJAL – Szénsavmentes

 • Termék ár: 219 Ft 
 • Visszaváltható palack betétdíj: 250 Ft
 • Összesen: 469Ft 

Termék ismertető

Kiváló minőségű természetes ásványvíz Pannonhalmáról, környezetbarát Oonly újratölthető cserepalackban. Nem kell lemondanod a finom ásványvízről azért, hogy környezettudatos maradj: az Oonly cserepalackokat természetesen kristálytiszta ásványvízzel töltjük meg, egyenesen Pannonhalmáról.

A természetesen magas metakovasav- (33 mg/l) és magnéziumtartalmú (54,5 mg/l) ásványvíz az Oonly ásványvíz kútból, 136 méter mélyről, az Alpok vízgyűjtő területéről származik. Szervezetünk számára a magnézium az egyik legfontosabb ásványi anyag, amely az izmok, az ízületek és a csontok egészségéhez is elengedhetetlen, míg a metakovasav sejtregeneráló: elősegíti a haj, a köröm és a bőr megújulását, illetve táplálja azt.

Forrás: Pannonhalma, Oonly ásványvíz kút.

Ásványianyag-tartalom

 • Összes oldott ásványi anyag tartalom: 671,4 mg/l
 • Hidrogén-karbonát: 445,4 mg/l
 • Magnézium: 54,5 mg/l
 • Metakovasav: 33 mg/l
 • Kálcium: 71,9 mg/l
 • Szulfát: 69,1 mg/l
 • Nátrium: 21 mg/l

Hogyan működik?

 1. A vásárláskor felszámolásra kerül a betétdíj.
 2. A betétdíjat bármikor visszakérheted, ha úgy döntesz, hogy nem vásárolsz többé Oonly visszaváltható terméket. A visszatérített betétdíjat vagy kreditként írjuk jóvá számládon, vagy kérésedre visszautaljuk.
 3. A szénsavmentes és szénsavas termékek betétdíja azonos.

Mi az Oonly?

Egy fenntartható innováció, napjaink egyik legfontosabb problémájának, a környezetszennyezésnek a csökkentésére. Az Oonly-val újra gondoltunk egy korábban már széles körben használt és népszerű megoldást, a betétdíjas palackok rendszerét, amit 21. századi környezetbe ültettünk át, és így megszületett az Oonly rendszer.

Zero Waste - Egy Oonly palack életciklusa során átlagosan 25-ször fordul meg. Ha megvásárolsz egy Oonly palackot, megiszod a vizet, majd visszajuttatod a palackot hozzánk mi azt magas hőfokon, csíramentesítő eljárásnak alávetve fertőtlenítjük, újratöltjük és a folyamat kezdődik előröl. Ennek köszönhetően a palack esetében több, mint 80%-kal csökkentjük a műanyag felhasználását az egyszer használatos PET palackhoz képest. A palackok és a többi tartozék életciklusa végén mindent 100%-ban újra hasznosítunk, így az Oonly teljes folyamata műanyag szeméttől mentes.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Oonly Tisztán Víz Kft.
1118, Budapest, Pannonhalmi út 32.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

természetes ásványvíz

Tápérték: 100 g

Energia0 kJ/0 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g