Oonly

Oonly természetes szénsavas ásványvíz

1,5 l
Visszaváltható csomagolás
Elfogyott. Várható szerdán.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
A termőföldről az asztalra akár 12 óra alatt

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Eldobható csomagolás nélkül

A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

Oonly Természetes ásványvíz visszaváltható palackban – BETÉTDÍJJAL – Szénsavas

 • Termék ár: 299 Ft 
 • Visszaváltható palack betétdíj: 499 Ft
 • Összesen: 798 Ft 

Termék ismertető

Kiváló minőségű, szénsavval dúsított természetes ásványvíz, környezetbarát Oonly visszaváltható Tritan palackban. Többé nem kell lemondanod az ásványvíz minőségről ahhoz, hogy környezettudatosan dönts.
Forrás: Vis Vitalis kút.

Ásványianyag-tartalom

 • Összes oldott ásványi anyag tartalom: 658 mg/l
 • Hidrogén-karbonát: 475 mg/l
 • Magnézium: 62,2 mg/l
 • Kálcium: 60,4 mg/l
 • Szulfát: 40 mg/l
 • Nátrium: 20 mg/l
 • Szén-dioxid tartalom: min. 3,5 mg/l

Az Oonly szénsavas ásványvíz 3,5 g / l szén-dioxidod tartalmaz. Ezzel kedvezve Neked, hogy kipróbálhass egy valóban dús terméket.

A Tritan palack és az alumínium kupak sokkal jobb gáztartó képességű, mint a hagyományos, egyszer használatos, elvékonyított falú PET és a műanyag kupak. 

Amellett, hogy ezzel garantálják, hogy az ásványvíz szénsavassága tartós marad, esetenként előfordulhat, hogy a palackban feldúsul a széndioxid és nyitáskor hangosan távozik és a víz felpezseg. Javasoljuk, hogy óvatosan tekerd le a szénsavas Oonly palackok kupakját!

Hogyan működik?

 1. A vásárláskor felszámolásra kerül a betétdíj.
 2. A betétdíjat bármikor visszakérheted, ha úgy döntesz, hogy nem vásárolsz többé Oonly visszaváltható terméket. A visszatérített betétdíjat vagy kreditként írjuk jóvá számládon, vagy kérésedre visszautaljuk.
 3. A szénsavmentes és szénsavas termékek betétdíja azonos.

Mi az Oonly?

Egy fenntartható innováció, napjaink egyik legfontosabb problémájának, a környezetszennyezésnek a csökkentésére. Az Oonly-val újra gondoltunk egy korábban már széles körben használt és népszerű megoldást, a betétdíjas palackok rendszerét, amit 21. századi környezetbe ültettünk át, és így megszületett az Oonly rendszer.

Zero Waste - Egy Oonly palack életciklusa során akár harmincszor is megfordulhat. Ha megvásárolsz egy Oonly palackot, megiszod a vizet, majd visszajuttatod a palackot hozzánk mi azt rendkívül magas hőfokon fertőtlenítjük, újra töltjük és a folyamat kezdődik előröl. Nincs műanyag szennyezés, csak kristálytiszta, természetes ásványvíz. A palackok és a többi tartozék életciklusa végén mindent 100%-ban újra hasznosítunk, így az Oonly teljes folyamata műanyag szeméttől mentes.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Oonly Tisztán Víz Kft.
1118, Budapest, Pannonhalmi út 32.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

természetes ásványvíz
E290 - Szén-dioxid

Tápérték: 100 g

Energia0 kJ/0 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g