Zuki sütemény

Zuki Eszterházy torta, 2 db (200g)

2 fő
Prémium minőség
2 699 Ft 1 350 Ft/fő

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Zuki Eszterházy torta, 2 db (200g)

Az osztrák-magyar monarchia kedvelt süteménye, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Sok más süteménnyel szemben nevét nem az őt megálmodó cukrászról kapta (sokak szerint Franz Sacher készítette először), hanem arról az Esterhazy családról (és grófról), melynek a kedvenc édessége volt és mintegy "nagykövetként' népszerűsítette ezt a desszertet. Mi, a Zsidai Cukrász- és Pékműhelyben a hagyományos, vajkrémes Eszterházy tortát készítjük, amely természetesen a diós piskótának köszönhetően gluténmentes. 

Zsidai Home - stílusos éttermi gasztronómia otthon.
 
A Zsidai éttermek közel 40 éve szívvel-lélekkel szolgálják a magyar és a hazánkba látogató vendégeket.
Tapasztalt séfjeikkel azon dolgoznak, hogyan lehet a Michelin Guide által is ajánlott éttermeikben kapható csúcsminőséget az otthonokba is eljuttatni úgy, hogy minőségi romlás ne történjen az étel kiszállítása során. Így jött létre a Zsidai Home.
 
Éttermeik kedvenc fogásait 95%-osra készítik el, a befejezés lesz otthon a Te feladatod, mely csupán pár percet vesz igénybe. Itt sem hagynak egyedül, mindenhez pontos leírást és video bemutatót is kapsz.
 
A Zsidai Home-mal mindig stílusos, friss és forró étel kerül az asztalodra, tányérra tálalva pont úgy, mint éttermeikben.
 
A Zsidai Home ételek elkészítésekor is friss és az étteremben is használt alapanyagokat használják fel és azonos korszerű, az éttermekben is használt technológiákat alkalmazzák.
 
Büszkék arra, hogy ételeik tartósítószer és adalékanyag hozzáadása nélkül készülnek és a fenntarthatóság érdekében 2 fős adagonként, környezetkímélő barna kartondobozba csomagolják.
 
Ismerd meg az éttermi minőségű otthoni étkezés fenntartható módját!
 
Ahogy az ikonikus séf, Charlie Trotter mondta: "A főzés művészete az egyik legbensőségesebb dolog, amit tehetünk egymásért."

Hogyan működik?

Tárolás

Hűtőben tárolandó.

Fenntarthatóság

A Zsidai Home a klasszikus, „azonnali” éttermi házhozszállítás környezettudatos, gazdaságilag is fenntartható, minőségi és elérhető alternatíváját dolgozták ki. A hagyományos éttermi házhozszállításhoz képest nagyságrendekkel kevesebb és környezetbarátabb csomagolóanyagot használnak.  Az ételeik nagy része a csomagolással együtt készíthető el, így próbálták minimálisra csökkenteni az otthoni mosogatást és ezzel a víz-, vegyszer- és energiahasználatot. 
 
A Zsidai Home ételeket tartósítószer és adalékanyag hozzáadása nélkül készítik, ennek ellenére a hűtőben legalább egy hétig eltarthatók az alkalmazott vakum csomagolás miatt. A több napos eltarthatóság és a 2 adagos kiszerelés miatt a kiszállítási sűrűség is csökken, így a kiszállítás karbon lábnyoma is a hagyományos házhozszállítás töredéke.

Gyártó

Opera Gasztronómia Kft.
1014 Budapest, Nándor utca 9.

 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Tojás
Tejszín
Cukor
Vaj
dióbél
rum
Zselatin
kukorica keményítő
fondant
Étcsokoládé
Vanília
Fahéj
E407 - Karragén
E322 - Lecitinek

Tápérték: 100 g

Energia1406 kJ/337 kCal
Zsír20 g
amelyből telített zsírsavak7.2 g
Szénhidrát31 g
amelyből cukor28 g
Fehérje7.7 g
0.16 g
Élelmi rost1.05 g

Allergének

Tojás
Szójabab
Tej
Diófélék
Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Zeller
Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.