• Kedves Kiflisek!

    A következő órákban a futárok érkezésében 30 perces késésre számíthattok. Elnézést kérünk és sietünk hozzátok! 

  • Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer Szörp 50% almaléből bodzavirág kivonattal és édesítőszerrel, hozzáadott cukor nélkül

1 l
 1 999 Ft 1 999 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,

Leírás

A meleg nyári napokon mindig jól esik egy jegyes limonádé. A Marks and Spencer szörp 50% almaléből bodzavirág kivonattal és édesítőszerrel, hozzáadott cukor nélkül készül. 

A márkáról

A Marks and Spencer egy angliai, globális divatmárka és ruházati cég, székhelye Londonban, az Egyesült Királyságban van. A ruházati termékek mellett élelmiszer-értékesítéssel és lakberendezési kiegészítőkkel is foglalkozik. Több, mint 700 üzlettel rendelkeznek az Egyesült Királyságban és több, mint 300 üzlettel világszerte 40 országban.Tárolás

Tárold száraz helyen, hőtől és napfénytől távol. Felnyitás után tárold hűtőszekrényben, és 3 napon belül fogyaszd el. Ne rázd meg a palackot, csak óvatosan fordítsd meg. Ne tedd ki ütésnek és szélsőséges hőmérsékletnek, mely károsíthatja a palackot. Óvatosan nyisd ki a palackot. Nyitáskor tartsd szorosan a kupakot, és ne irányítsd emberekre vagy törékeny tárgyakra.

Forgalmazó
Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.