2 db vásárlása esetén

elmex

elmex Sensitive Professional fogkrém

75 g
2 vásárlása után -6 %
1 949 Ft 25 987 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,

elmex Sensitive Professional fogkrém a fájdalom azonnali* és tartós enyhítésére.
 Speciálisan kifejlesztett fogkrém a fogorvosok ajánlásával a fogérzékenység okozta fájdalom azonnali és tartós enyhítésére, klinikailag bizonyított Pro-Argin® technológiával.

Mi okozza a fogak érzékenységet?
Az ínyvisszahúzódás és a fogzománc sérülése több ezer mikroszkópikus méretű dentincsatornát nyithat meg a szabaddá vált fognyakon, melyek az idegekhez vezetnek. Amikor a fogak meleggel, hideggel vagy édessel érintkeznek, a dentincsatornák közvetlenül a fogidegekhez vezetik az ingert, ami fájdalmat okoz.

Hogyan hat az elmex® Sensitive Professional fogkrém?
Az elmex® Sensitive Professional lezárja a fogidegekhez vezető, szabaddá vált dentincsatornákat, így elzárja a fájdalom útját. Rendszeres használat esetén tartós védőréteget képez a fogfelszínen, és hatékony védelmet nyújt a fogérzékenység ellen. Az idegekhez vezető, szabaddá vált dentincsatornák fájdalmat okozhatnak.
A lezárt és helyreállított dentincsatornák védelmet nyújtanak a fogérzékenység okozta fájdalommal szemben.Hogyan hat az elmex® Sensitive Professional™ fogkrém?

  • Az érzékeny fogidegekig vezető dentincsatornák lezárásával szünteti meg a fájdalmat
  • Rendszeres használatával tartós védőréteg alakul ki a fogérzékenység ellen
  • Kérdezze fogorvosát vagy dentálhigiénikusát!

Használat

Alaposan mosson fogat legalább naponta kétszer, vagy amilyen gyakorisággal fogorvosa javasolja.

Tárolás

Lejárati időt lásd a csomagoláson.

Biztonsági figyelmeztetés

10 évnél fiatalabb gyermekeknek nem ajánlott.

Forgalmazó

Colgate-Palmolive Magyarország Kft.
1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 3/a


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium lauryl sulfate, Sodium monofluorophosphate (1450 ppm F⁻), Aroma, Cellulose gum, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Titanium dioxide, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Xanthan gum, Limonene, Nátrium-monofluorofoszfátot tartalmaz (1450 ppm F⁻), Aktív összetevő: Arginin 8%.