• Kedves Kiflis! Gyereknap alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel! Május 26-27-én 20%-os kedvezményt adunk számos LEGO termékünkre...nem csak kicsiknek! ;) 
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Lovela Baby Hipoallergén Öblítő 2l

33 mosás
2 099 Ft 64 Ft/mosás
Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 1 499 Ft
Származási ország: Lengyelország,

A Lovela Baby termékcsalád különlegesen gyengéd összetevőinek köszönhetően kategóriájában egyedülállóan elnyerte a Magyar Védőnők Egyesületének támogatását, így biztos lehetsz abban, hogy kisbabád a legjobb kezekben van. A Lovela Baby öblítő úgy lett kifejlesztve, hogy a legérzékenyebb bababőr számára is biztonságosan használható legyen már az első naptól kezdve.
Miért érdemes még az Anyukáknak a Lovela Baby termékcsaládot használnia?

  • Klinikailag tesztelt - már az élet első napjától biztonságosan használható
  • Hipoallergén - a formula a legérzékenyebb bőr igényeihez igazodva lett kialakítva
  • Megkönnyíti a vasalást
  • Puhává varázsolja a ruhákat
  • Lágy illatú

Használat

Adagolás: lásd a csomagoláson.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Gyermekektől távol tartandó. Élelmiszerektől és italoktól távol tárolandó. Ne nyeld le. Lenyelés esetén orvosi ellátást kell kérni.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
H -1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Building "A"


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.