Finish

Finish Powerball Quantum All in 1 mosogatógép-kapszula, Regular

60 db
7 299 Ft 122 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

800+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 3 899 Ft
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Finish Quantum All in 1 kapszula a tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal, még a legnehezebb vízviszonyok között is. Kompakt, három-kamrás formulája hatékonyan távoltja el a legmakacsabb ételmaradékokat az edények előöblítése nélkül is, valamint további védelmet nyújt az üvegkorrózió ellen. A Finish Quantum újrazárható zacskóban kapható, így nincs szükség az egyes kapszulák kicsomagolására. Ne öblítse el az edényeit és takarítson meg értékes vizet! Hagyja, hogy a mosogatógépe és a Finish Quantum All in 1 kapszula megtisztítsa az edényeit a legmakacsabb szennyeződésektől.

 • 6x tisztítási funkció a ragyogó tisztaságért és csillogásért.
 • Hatékony folteltávolítás.
 • Előáztatási hatás.
 • Megtisztítja edényeit a legmakacsabb szennyeződésektől.
 • Teafolt eltávolítás.
 • Öblítőszer funkció.
 • Hatékony zsíroldás.
 • Vízkő elleni védelem.
 • Hatékony tisztítás.
 • Odaégett ételmaradékok eltávolítása.
 • Ezüst védelem.

Használat

Csak száraz kézzel fogja meg. Ne tépje szét. Ne csomagolja ki a kapszulát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik. Mosogatásonként egy kapszulát helyezzen be a SZÁRAZ adagoló tartályba. Ne tegye a kapszulát az evőeszköztartóba. A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon.  A kapszula só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26şe (21°dH) vízkeménységi fokig fejti ki hatását. Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót. A Quantum All in 1 kapszulák minőségének megőrzése érdekében használat után mindig zárja vissza a csomagolást és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen. A legjobb száradási eredményekhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánljuk. Ez a csomagolás újrahasznosítható, helyezze a szelektív hulladékgyűjtőbe, ha teljesen kiürült a csomagolás.

A márkáról

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Tárolás

A Quantum tabletták minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárd vissza a csomagot és tárold hőtől és nedvességtől védett helyen.
Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
H -1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Building "A"


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-15% oxigén alapú fehérítőszer
5-15% nem ionos felületaktív anyagok
polikarboxilátok5 %
foszfonátok5 %
enzimek
szubtilizin
amiláz
Illatanyag komponensek