Milupa

Milupa Natúr rizskása 225 g 4 hónapos kortól

225 g
1 549 Ft 6 884 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Milupa Natúr rizskása 225 g 4 hónapos kortól

Tegye fel a kezét az a szülő, akinek még soha nem fordult meg a fejében, hogy ez a napi ötszöri etetés mekkora kihívás tud lenni! Csak ülsz a konyhában és azon gondolkodsz, hogy oké, kettő étkezést már megugrottam ma...de mi legyen a maradék hárommal? Pontosan ezért alkottuk meg a Milupa Babagabonákat, melyeket a nap folyamán bármikor, bármelyik étkezés alkalmával segítségül hívhatsz.

Milupa Natúr gabonapépeket kínálhatod önmagukban, dúsíthatod őket gyümölccsel, vagy használhatod őket főzéshez, az ételek sűrítésére. 

0% HOZZÁADOTT CUKOR* 0% SZÍNEZÉK 0% TARTÓSÍTÓSZER 0% ÍZFOKOZÓ**

Használd főzelékek sűrítésére, de elkészíthető ízletes gabonakásaként, Milupa gyümölcspürékkel dúsítva is. Az értékes gabonatartalmának és sokrétű felhasználási módjának köszönhetően hozzájárulhat a kiegyensúlyozott, vegyes étrend kialakításához, és segíthet abban, hogy a babád változatos ízekkel ismerkedhessen meg.

*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

**A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően minden csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt pép mentes a színezékektől, tartósítószerektől, és ízfokozóktól. 

Használat

Minden étel és ital elkészítése előtt moss kezet, és használj tiszta eszközöket! A pép sűrűségét, és az egyszerre elfogyasztott adag mennyiségét gyermeked életkorától és étvágyától függően fokozatosan növeld! A pépet mindig frissen elkészítve add, és 2 órán belül használd fel, a maradékot pedig dobd ki!

1. Mérj ki 200 ml frissen lefejt anyatejet vagy elkészített tápszert!
2. Mérj ki 20 g (5 evőkanál) Milupa pépet!
3. Add hozzá folyamatos keverés mellett az anyatejet vagy a tápszert! Hagyd állni néhány percig a kívánt állag eléréséig!

Tárolás

20-25 °C fokon tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A pépeket lehetőleg kanállal add. Nem javasoljuk, hogy a csecsemő a pépet a cumisüvegből fogyassza. Amennyiben mégis cumisüveget használsz, a cumisüvegből történő táplálás ne tartson tovább, mint amennyi idő a tejpép elfogyasztásához ténylegesen szükséges. A szénhidráttartalmú ételek és italok tartós érintkezése a fogakkal fogszuvasodáshoz vezethet. Már a tejfogaknál is gondosan ügyelj a fogápolásra, különösen elalvás előtt. Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej és a kizárólagos anyatejes táplálás a legegészségesebb az első 6 hónapban. Kérj tanácsot védőnődtől vagy gyermekorvosodtól a hozzátáplálás megkezdésével kapcsolatban. Kínáld a mindennapi kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként! Nem alkalmas kizárólagos táplálásra.

Forgalmazó

Numil Hungary Kft.
1134 Budapest,Váci út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Rizsliszt99.9 %
tiamin-mononitrát

Tápérték: 100 ml

Energia151 kJ/36 kCal
Zsír0.13 g
amelyből telített zsírsavak0.03 g
Szénhidrát7.9 g
amelyből cukor0.04 g
Fehérje0.69 g
0.01 g
Élelmi rost0.19 g