• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer Gruyère sajtos spirálok

125 g
 1 390 Ft 11 120 Ft/kg
Származási ország: Franciaország,

Leírás

A svájci Gruyère sajttal ízesített finom vajrudacskák nem hiányozhatnak egyetlen ünnepi rendezvényről vagy piknikről. Kiválóan helyettesíti a chipset és a burgonya snackeket.

Felhasználási javaslat

Melegítsd elő a sütőt. Távolítsd el a csomagolást, és helyezd előmelegített sütőlapra a sütőben. Elkészítés ideje 2 perc 200 °C-on vagy 180 °C-on légkeveréses sütőben. Tálalás előtt hagyd kihűlni. Ne melegítsd újra.

A márkáról

A Marks and Spencer egy angliai, globális divatmárka és ruházati cég, székhelye Londonban, az Egyesült Királyságban van. A ruházati termékek mellett élelmiszer-értékesítéssel és lakberendezési kiegészítőkkel is foglalkozik. Több, mint 700 üzlettel rendelkeznek az Egyesült Királyságban és több, mint 300 üzlettel világszerte 40 országban.

Tárolás

Tárolja hideg és száraz helyen. Felbontás után légmentesen záródó edényben tárolja. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.