

Hipp
Hipp Bio Tészta ABC bolognai szósszal 12 hónapos kortól
250 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Xtra ár:
1120 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Hipp Bio Tészta ABC bolognai szósszal 12 hónapos kortól
Tésztakészítmény marhahússal 1 éves kortól gyerekeknek.
Használat
Vízfürdőben: Forrald fel a vizet majd vedd el a tűzről. A tálcás menüt helyezd a vízbe kb. 4-5 percre. Húzd le a fedőfóliát és jól keverd meg az ételt. Mikrohullámú sütőben*: A fedőfóliát több helyen szurkáld be. 1 percig melegítsd 450 Watton (közepes vagy alsó fokozat). *Az időtartam és a hőmérséklet mikrónként eltérő lehet.

Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Biztonsági figyelmeztetés
A csomagolás nem alkalmas sütőben történő melegítésre! Táplálás előtt jól keverd össze és a hőmérsékletet ellenőrizd. A felmelegített maradékot ne add újra oda gyermekednek. Felhasználás előtt győződj meg a csomagolás sértetlenségéről.
Forgalmazó
Hipp Kft.
9167 Hanságliget, Hipp u. 1.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Zöldségek | 46 % |
| Paradicsom | 35 % |
| Sárgarépa | |
| Hagyma | |
| Zeller | |
| főtt tészta | 42 % |
| víz | |
| durumbúzadara | |
| Tyúktojásfehérje | |
| tyúktojás | |
| Marhahús | 5 % |
| napraforgóolaj | |
| Darált tészta | |
| durumbúza | |
| paradicsomvelő | |
| Keményítő | |
| jódozott só | |
| Fűszerek | |
| antioxidánsok | |
| Aszkorbinsavak | |
| Magas tokoferol tartalmú kivonatok | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 292 kJ/170 kCal |
| Zsír | 2.4 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.5 g |
| Szénhidrát | 8.8 g |
| amelyből cukor | 1.5 g |
| Fehérje | 2.7 g |
| Só | 0.48 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Zeller |