Alnatura

Alnatura BIO Jázminos zöldtea

20 db
BIO
1 190 Ft 60 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura jázminos zöldtea 

Virágos-enyhe. A zöld tea virágillatú aromáját a frissen betakarított jázminnal történő együtttárolásból nyeri. Miután a jázmin illatát és aromáját a zöld tea magába szívta, a jázmin virágrétegeket eltávolítják, így a jázminíz friss és finom marad. Vegán.

Az Alnatura jázminos zöld tea tealevelei Kína legjobb termőterületeiről származnak. Gondosan választják ki és finoman dolgozzák fel őket. Mindkét összetevő, a tealevelek és a jázmin virágok biogazdálkodásból származnak.

Felhasználási javaslat

Csészénként egy teafiltert önts le forró - de nem forrásban lévő - vízzel. Finom aroma eléréséhez 1-2 percig, teljes aromához 2-4 percig hagyd ázni a filtert.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Zöld tea
Jázmin virágok