Alnatura

Alnatura BIO Feketetea

20 db
BIONagyszerű ajánlat
799 Ft 40 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: EU-n kívül,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura feketetea

Az Alnatura fekete tea India legjobb termőterületeiről származó teakeverék, finom, aromás ízzel. Egyszerűen önts forrásban levő vizet egy teás tasakra csészénként, és hagyd 3–5 percig ázni. A rövid főzési idő enyhe, a hosszabb főzési idő erős aromát ad.

Felhasználási javaslata

Csészénként egy teafiltert önts le forrásban lévő vízzel és hagyd ázni 3-5 percig. Finom aromához rövid ideig, erős aroma eléréséhez hosszabb ideig áztasd a filtert.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Fekete tea