Alnatura

Alnatura BIO Vöröskáposzta

0,65 kg
BIO
999 Ft 1 537 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura vöröskáposzta

Az Alnatura vöröskáposzta összetevői organikusak, a legjobb minőséget nyújtják a fogyasztóknak.

A vöröskáposzta kiváló savanyúság, számos ételhez passzol, és változatosan felhasználható. Pörköltek, vagy húsételek mellé remekül passzol,de akár saláták kiegészítőjeként is szolgálhat.

Felhasználási javaslata - Gesztenyés tofu serpenyőben sült fetával és vörös káposztával

Elkészítési idő
55 perc.

Hozzávalók
4 adag elkészítéséhez:

  • 1 üveg vörös káposzta (konzerv) (650 g)
  • 3 evőkanál almaecet
  • 2 csomag feta (360 g)
  • 1 csomag füstölt tofu (175 g)
  • 2 lilahagyma
  • 400 g gesztenye (fagyasztva)
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 0,5 ek őrölt fekete bors
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál nyers nádcukor

Elkészítés

  1. Készítsd elő az összetevőket - Melegítsd fel a sütőt 200°C-ra felső/alsó sütési módon. A vörös káposztát szűrőedényben csepegtesd le. Vedd ki a fetát és a tofut a csomagolásból és csepegtesd le őket is. Vágd a füstölt tofut ½ cm-es kockákra. Hámozd meg a hagymát, vágd ketté és vágd vékony félkarikákra. Blansírozd a gesztenyét sós vízben 7 percig, a csomagolás utasításainak megfelelően, majd csepegtesd le.
  2. Süsd meg a fetát és a vörös káposztát - Keverd össze a vörös káposztát a fahéjjal és a borssal egy tálban. Oszd el a fetát 4 részre, és tedd egymás mellé egy tepsibe. Helyezd el a vörös káposztát a feta körül, és süsd a sütőben (középen) 15 percig.
  3. Készítsd elő és tálald a gesztenyés fogást - Tapadásmentes serpenyőben melegítsd fel az olajat, és 8 percig süsd a tofukockákat nagy lángon, alkalmanként megforgatva őket. Add hozzá a hagymát és süsd még 1 percig, míg áttetszővé nem válik, majd add hozzá a gesztenyét. További 2 percig pirítsd az egészet. Szórd rá a cukrot, és hagyd karamellizálódni. Öntsd le almaecettel, hagyd kissé elforrni a nedvességét, és mikor kész, oszlasd el a sült feta-vöröskáposztán. Az étel ezután tálalásra kész.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Vöröskáposzta
almalé almalé-koncentrátumból
Nyers nádcukor
vörösborecet
Hagyma
Tengeri só
Szegfűszeg

Tápérték: 100 g

Energia186 kJ/44 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát8.4 g
amelyből cukor8.4 g
Fehérje1.3 g
1.1 g
Élelmi rost2.6 g