Alnatura

Alnatura BIO Ananász üvegedényben

200 g
BIO
1 799 Ft 8 995 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura ananász

Az ananászdarabok trópusi és gyümölcsös ízvilágot adnak a süteményeknek és tortáknak, desszerteknek, de akár sós vagy édes-savanyú ételeknek is. Nem szabad elfelejteni: a klasszikus hawaii pizza nélkülözhetetlen hozzávalója az ananász. Az Alnatura ananászok Srí Lankáról származnak, ökológiai iránymutatások szerint termesztik őket, és csak saját levükben vannak. Tehát cukrozatlanok (az összetevők természetes eredetű cukrokat tartalmaznak) és vegánok is.

Felhasználás - Csokifondü ananásszal

Elkészítési idő
25 perc.

Hozzávalók
5 adag elkészítéséhez:

  • 400 g Alnatura csokoládé bevonat
  • 100 ml ananászlé (az Alnatura ananászból lecsepegtetett lé egy pohárban)
  • 50 g Alnatura tejszínhab
  • Válogatott köretek - vágott gyümölcs (pl. ananász egy pohárban), süteménykockák, perec, gofri
  • Általad választott töltelék - apróra vágott mogyoró vagy pisztácia, müzli ...

Elkészítés

  1. Készíts köreteket (gyümölcs, sütemény, tészta) falatnyi méretben, és rendezd őket egy tányérra. Készíts önteteket kis tálkákba.
  2. Nagyjából vágd fel darabokra a csokoládét késsel. Forrald fel az ananászlevet egy fazékban, és 5 perc alatt nagy lángon forrald el a mennyiség felét.
  3. Tedd a csokoládét az ananászlével és tejszínnel egy fémtálba, és lassan olvaszd fel a gőz felett. A tál nem érintheti a vizet. Amint a csokoládé megolvad, enyhe hőfokon tartsd melegen. Ha van egy csokoládé fondü készletünk, a keveréket közvetlenül abban is megolvaszthatod.
  4. Szúrd fel a köreteket fondüvillákra, majd csokoládéba mártva fogyaszthatod is őket. Díszítsd egy tetszés szerinti öntettel és élvezd.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Ananászdarabok
Ananászlé

Tápérték: 100 g

Energia209 kJ/49 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát11 g
amelyből cukor10 g
Fehérje0.5 g
0.03 g
Élelmi rost1.6 g