Sárkánygyümölcs sárga

200 g
2 490 Ft 12 450 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Kolumbia,

Érett, frissen szedett gyümölcsök, egyenesen Kolumbiából repülővel érkeztetve!

Ezt az egzotikus gyümölcsöt a kaktuszok családjába sorolják.  

Nagyobb és gyakran finomabb is, mint a kaktuszfüge. Külseje érdes, sárga színű. Belül fehér gyümölcshús található, amiben apró fekete magok vannak. Illata semleges, íze viszont frissítő és finoman savanykás, emlékeztethet minket az egres ízére. 

*A kép illusztráció.

Felhasználása 

Vágjuk félbe a gyümölcsöt, majd kanalazzuk ki a belső gyümölcshúst. 
Leggyakoribb felhasználása nyersen elkészíthető. Vágjuk fel a gyümölcsöt apró kockákra és készítsünk belőle gyümölcssalátát. 
Desszertekhez, pudingokhoz, italokhoz is tálalhatjuk. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 10-12 °C között tárolandó.

Termelői információ 

A Juan Matas s.a.s Fruit egy családi vállalkozás, 30 éves tapasztalattal rendelkeznek kertészetben és gyümölcstermesztésben, különös tekintettel a Mangosztánra és Rambutánra. 
Kolumbia keleti síkságain találhatók. Körülbelül 7000 ültetett mangosztán fájuk van, amelynek fele már termési időszakban van. 
Kíváló minőségű, ízű, méretű és gyönyörű gyümölcsöket kínálnak a nemzetközi zöldség-gyümölcs piac számára.
Novényeik "Global Gap" tanúsítványnal rendelkeznek és Ők az egyetlen vállalkozás Kolumbiában, akik organikus mangosztán és GRASP tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Fő céljuk, hogy kiváló minőségű termékeket nyújtsanak a vásárlóknak és ezzel egyidejűleg fejlesztik a régiójukat, hogy javítsák az alkalmazottak és a családtagok életminőségét.
A csomagoló és minőségügyi csapatuk rengeteg tapasztalattal rendelkezik a gyümölcsök terén.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.