Passiógyümölcs

44 g
799 Ft 18 159 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Kolumbia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Amennyiben ráncosodást tapasztalsz a gyümölcsön, nyugodtan elfogyaszthatod, így sokkal ízletesebb lesz! 

Érett, frissen szedett gyümölcsök, egyenesen Kolumbiából repülővel érkeztetve!

A passiógyümölcs a trópusi Amerikában honos, de a trópusokon rengetek helyen előszeretettel termesztik, igazi egzotikus gyümölcs! 

A héja vékony és sima, fényes és lilás színű. A terméshús üveges fehér, szilárd, húsos, lédús, gyenge ízű és szagú. A termésüreget sok-sok fekete mag tölti ki, amiket üveges magköpeny borít és rövid, kocsányszerű szemölcsökkel tapadnak a termés belső falának varrataihoz.

A halványsárga hús, kissé savanykás, de igazán zamatos finomság! 

*A kép illusztráció.

A betakarítás után a passiógyümölcs folyamatosan zsugorodik. Ez azonban nem a romlás, hanem az utóérés jele. A gyümölcs teltebb és édesebb lesz ízében így. 

Felhaszánálása 

Külső héját távolítsuk el óvatosan és csak a sárgás húst használjuk fel étkezésre. 
Párolva zöldségként is fogyasztják, vagy cukorral főzve desszertnek tálalják. Előszeretettel alkalmazzák pudingokba, joghurtokba ízesítésként. Fagylaltokhoz, süteményekhez és gyümölcssalátákba is tökéletesen passzol! 

*A kép illusztráció.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 10-12 °C között tárolandó. A passiógyümölcs a hűtőszekrényben általában 2 hétig tartható a vásárlás után.

Termelői információ 

A Juan Matas s.a.s Fruit egy családi vállalkozás, 30 éves tapasztalattal rendelkeznek kertészetben és gyümölcstermesztésben, különös tekintettel a Mangosztánra és Rambutánra. 
Kolumbia keleti síkságain találhatók. Körülbelül 7000 ültetett mangosztán fájuk van, amelynek fele már termési időszakban van. 
Kíváló minőségű, ízű, méretű és gyönyörű gyümölcsöket kínálnak a nemzetközi zöldség-gyümölcs piac számára.
Novényeik "Global Gap" tanúsítványnal rendelkeznek és Ők az egyetlen vállalkozás Kolumbiában, akik organikus mangosztán és GRASP tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Fő céljuk, hogy kiváló minőségű termékeket nyújtsanak a vásárlóknak és ezzel egyidejűleg fejlesztik a régiójukat, hogy javítsák az alkalmazottak és a családtagok életminőségét.
A csomagoló és minőségügyi csapatuk rengeteg tapasztalattal rendelkezik a gyümölcsök terén.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.