Okos döntés

Axe

AXE Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper dezodor

150 ml
Kedvezmény vége: 7. 28.
1 299 Ft 
8 660 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A pénteki bulik legtutibb kiegészítője, ami biztosan segít, hogy álmaid nője észrevegyen: AXE. Ha kezdeményezni kell, az AXE biztosan nem hagy cserben. Termékeink között ellenállhatatlan illatokat találsz, amik csak hozzáadnak a megjelenésedhez. A maximális vonzerőd eléréséhez próbáld ki az AXE termékeit, hogy igazán önmagad lehess.

• 48 órán át segít, hogy friss legyél
• Illóolajokkal a különleges illatélményért
• Elegáns illat
• Férfias illat
• Védelem a szagok ellen
• Hosszantartó hatás

A természet szórakoztató, vad és váratlan dolgokkal lehet tele! Az Axe Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper dezodorunkat a természet inspirálta. Megkerestük a legvadabb, legegzotikusabb és legváratlanabb összetevőket, hogy valami igazán egyedit adhassunk a kezedbe. Képzelj el egy dezodort fantasztikus fás illattal, tölgy és bergamott jegyekkel megbolondítva, ami akár 48 órán át frissen tart! Na, az Axe Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper pont olyan!

Próbáld ki az Axe Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper dezodort!

Használat

Tartsd kb. 15 cm-re a testedtől a flakont és fújd a bőrödre.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvasd el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Rövid ideig tartó permetezéssel használd. Szembe ne kerüljön. Ne használd irritált vagy sérült bőr esetén.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

alcohol denat
butane
isobutane
propane
parfum
ethylhexylglycerin
citronellol
coumarin
eugenol
limonene
linalool