Babyzoo

Babyzoo testápoló

200 ml
2 099 Ft 10 495 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Babyzoo Testápoló a bőr saját, természetes vízmegkötő anyagával azonos hatóanyagot és organikus argánolajat tartalmazó hidratáló krém. Segít növelni a bőr zsír- és nedvességtartalmát. Rendszeres használatával pedig megelőzhető a bőrszárazság okozta bőrproblémák kialakulása. Selymessé és egészségessé teheti a baba és a mama bőrét. Gyorsan beszívódik. Kőolajszármazék-, parabén- és színezékmentes.

Használat

A nap folyamán bármikor használható, de különösen ajánlott fürdetés után. Kenjük vékonyan a baba bőrére, majd kíméletesen masszírozzuk be. Kipirosodott, sérült bőrön rövid ideig enyhén csípős érzést okozhat a babának. Csak külsőleg használjuk.

A márkáról

A Letícia Herba kft 2004-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú kis családi vállalkozás. A Babyzoot 2014-ben két baráti házaspár álmodta meg azzal a vággyal, hogy természetes és minőségi natúr-babaápolási alternatívát kínáljon a tudatos anyukáknak. A főszereplő kisállatok révén pedig szerethető köntösben kívánják emlékezetessé, mosolygóssá tenni a babák mindennapjait is.


Biztonsági figyelmeztetés

A baba fülébe, szájába, orrába és szemébe lehetőleg ne kerüljön közvetlenül. Használat után zárd vissza a kupakot, és tartsd a gyerekektől távol! A terméket csak külsőleg használd!

Tárolás

Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó, 5-25°C között. Felbontástól számított 12 hónapig őrzi meg minőségét.

Forgalmazó

Letícia Herba Kft.
1112 Budapest Keserűfű u. 8.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

water / aqua
butyrospermum parkii
shea butter
cetearyl alcohol
glycerin
stearic acid
urea
lanolin
acrylates
acrylates /c10–30 alkyl acrylate crosspolymer
Argania Spinosa Oil
benzyl alcohol
triethanolamine
propylene glycol
Parfum/Fragrance
dehydroacetic acid