Babyzoo

Babyzoo popsikrém

200 ml
2 099 Ft 10 495 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Babyzoo Popsikrém már újszülött kortól, érzékeny bőrre is alkalmazható. Cinkoxidot és organikus argánolajat tartalmaz, melyek segítik és gyorsítják az igénybe vett bőr gyógyulását. Rendszeres használat esetén táplálja, hidratálja és nyugtatja a baba bőrét, megelőzheti a kipirosodást és a pelenkakiütések megjelenését. Selymessé és egészségessé varázsolhatja a bőrt a baba popsiján. Kőolajszármazék-, parabén- és színezékmentes.

Használat

Minden tisztába tétel után vastagon kenjük be a baba pelenka által lefedett bőrfelületét. Csak külsőleg használjuk. A maximális higiénia érdekében a Babyzoo Popsikrém tégely helyett tubusban kapható.

A márkáról

A Letícia Herba kft 2004-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú kis családi vállalkozás. A Babyzoot 2014-ben két baráti házaspár álmodta meg azzal a vággyal, hogy természetes és minőségi natúr-babaápolási alternatívát kínáljon a tudatos anyukáknak. A főszereplő kisállatok révén pedig szerethető köntösben kívánják emlékezetessé, mosolygóssá tenni a babák mindennapjait is.

Biztonsági figyelmeztetés

A baba fülébe, szájába, orrába és szemébe lehetőleg ne kerüljön közvetlenül. Használat után zárd vissza a kupakot, és tartsd a gyerekektől távol! A terméket csak külsőleg használd!

Tárolás

Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó, 5-25°C között. Felbontástól számított 12 hónapig őrzi meg minőségét.

Forgalmazó

Letícia Herba Kft.
1112 Budapest Keserűfű u. 8.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

water / aqua
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
cetearyl alcohol
glycerin
zinc oxide
stearic acid
urea
lanolin
Argania Spinosa (Argan) Oil
benzyl alcohol
triethanolamine
propylene glycol
Parfum/Fragrance
dehydroacetic acid