Latinum
Latinum Csicseriborsó (400 g)
240 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A csicseriborsó az egyik legősibb kultúrnövények egyike, közepes méretű száraz hüvelyes, jellegzetes csúcsos kitüremkedéssel. A csicseriborsó kitűnő fehérje- és kalciumforrás, magas vas- és rosttartalommal.
Termelői információ
Cégük elkötelezett abban, hogy kizárólag magas minőségű olasz termékek biztosításával és minél szélesebb választékkal szolgálják ki partnereiket és ezen keresztül a magyar vásárlókat. Továbbá céljuk az olasz étkezési kultúra népszerűsítése és a vásárlók minél szélesebb körének megnyerése az olasz élelmiszerek iránt.
Tárolás
Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!
Forgalmazó
Latinum Zrt.
2310 Szigetszentmiklós
Leshegy út 11.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
csicseriborsó |
Ivóvíz |
Étkezési só |
Antioxidáns |
aszkorbinsav |
Tápérték: 100 g
Energia | 303 kJ/72 kCal |
Zsír | 1.3 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 8.6 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 4.3 g |
Só | 0.5 g |
Élelmi rost | 4.5 g |