• Kedves Kiflis! Gyereknap alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel! Május 26-27-én 20%-os kedvezményt adunk számos LEGO termékünkre...nem csak kicsiknek! ;) 
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Latinum Csicseriborsó

400 g
499 Ft 1 248 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

A csicseriborsó az egyik legősibb kultúrnövények egyike, közepes méretű száraz hüvelyes, jellegzetes csúcsos kitüremkedéssel. A csicseriborsó kitűnő fehérje- és kalciumforrás, magas vas- és rosttartalommal.

Termelői információ

Cégük elkötelezett abban, hogy kizárólag magas minőségű olasz termékek biztosításával és minél szélesebb választékkal szolgálják ki partnereiket és ezen keresztül a magyar vásárlókat. Továbbá céljuk az olasz étkezési kultúra népszerűsítése és a vásárlók minél szélesebb körének megnyerése az olasz élelmiszerek iránt.

Tárolás

Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

Forgalmazó

Latinum Zrt.
2310 Szigetszentmiklós
Leshegy út 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.