Starbucks by Nespresso

Starbucks by Nespresso koffeinmentes Espresso Roast

10 db
1 799 Ft 180 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Svájc,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

Ha szereted a Starbucks kávéit, és otthonodban is szeretnéd élvezni kávéikat, a Nespressoval ez a vágyad valóra válhat. A Nespresso kávékapszulákal pillanatok alatt elkészül a meleg ital, mely felmelegít, és elhozza otthonodba a kávéházi hangulatot. A koffeinmentes espresso tökéletes választás, ha kompromisszumok nélkül szeretnéd élvezni a kávé ízét.

A Starbucks küldetése 1975-ben kezdődött, a kávészemek és a pörkölés tökéletes párosításával, majd az ezt követő, intenzív kísérletezéssel töltött hónapok eredményeként tarthatod most a kezedben ezt a kávét. Az igazi édes karamell íze annyira jól sikerült, hogy soha nem módosítottak rajta.

Termelői információ

A Nespresso története 1986-ban kezdőtött, célja egyszerű: lehetőséget adni a kávéházi élményt az otthon kényelméből. Kávégépeikkel bárki baristává válhat, és készíthet különböző kávékülönlegességeket. Mára már egy gombnyomással elkészíthető a minőségi, fenntartható forrásból származó kávé bárhol a világon. A Nespresso több mint 30 éve alatt Svájcból a világ 84 országába jutott el. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. 

Forgalmazó

NESTLÉ HUNGÁRIA KFT.
1095 Budapest
Lechner Ödön Fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

őrölt pörkölt kávé