Vega

Vega Kukoricacsutka alom

5,36 kg
2 469 Ft 461 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Vega Természetes kukoricacsutka alom kisállatoknak és macskáknak

Alom tengerimalac, hörcsög, egér, nyúl, csincsilla, degu, mókus- és patkányfélék részére.

Természetes eredetű, kellemes illatú alom, mely a kukorica feldolgozása során keletkezett csutkából készül. A felaprított, kíméletesen szárított és pormentesített kukoricacsutka kiváló alom a lakásban tartott rágcsálók, hüllők és macskák részére. Megköti a nedvességet, a kellemetlen szagokat, kedvencünknek pedig kényelmes otthont biztosít.

Felhasználás

A terrárium vagy az alomtálca alját 5-7 cm vastagon töltsd fel Vega kukoricacsutka alommal. Az elhasználódott részeket szükség szerint cseréld friss alommal.

Tipp

Ha korábban nem használtál ilyen almot, egy ideig érdemes a régi alommal keverni, hogy az állatok könnyebben hozzászokjanak. A termék könnyen komposztálható, a növények számára hamar éltető tápanyaggá alakul.

A márkáról

Célunk, hogy a legjobb magyar őstermelők, gyártók és előállítók termékeit eljuttassuk az igényes, gondoskodó gazdákon keresztül a lehető legtöbb állathoz. Termékeink ár érték arányban kiemelkedően kedvezőek és magas minőséget képviselnek. Fejlesztésük a legjobb szakmai tapasztalatok, illetve közvetlen fogyasztói visszajelzések alapján történik.

Szinte minden termékünk kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. A gondos kézzel válogatásnak és csomagolásnak köszönhető a termékek szép megjelenése. Az alapanyagok magas minőségét a csomagolás is bizonyítja. Az átlátszó borításnak köszönhetően a gazda már az áruházban, vásárlás előtt ellenőrizheti a kedvence számára kiválasztott terméket. Bizonyos termékeink csomagolását korlátozott, illetve megváltozott munkaképességűek végzik, ezzel próbáljuk támogatni őket.

Tárolás

Száraz helyen, 25°C alatt tartandó.

Forgalmazó

PetPartners Hungary Kft.
1112 Budapest Hetény u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Csutka alom