Jack

Jacky Csomósodó macskaalom (5 liter)

5 kg
2 599 Ft 520 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Jacky csomósodó, természetes bentonit alapú macskaalom

A Jacky csomósodó macskaalom nedvességgel érintkező része rövid időn belül becsomósodik. Ezek a csomók könnyen eltávolíthatók lapáttal, így nem kell az egész tálcát újratölteni, csak a kivett részt pótolni. Ez a környezettudatos módszer jelentősen csökkentheti az így képződő hulladék mennyiségét. A granulátum a nedvességgel együtt a szagot is másodpercek alatt megköti. A Jacky macskaalom teljes egészében természetes agyagásványokból (bontonit) készül.

  • Kiváló nedszívó képesség
  • Pormentes

A márkáról

Megannyi érdekes, egyedülálló és sokszor megfejthetetlen tulajdonság jellemzi a macskákat. Ami biztos, hogy a feléjük áramló szeretetet, így vagy úgy, de viszonozzák, még ha nem is olyan egyértelműen, mint a kutyák. Ezért nekünk, gazdáknak, igyekeznünk kell e különleges lények egészséges fejlődését minden módon támogatni. A Jacky termékek a macskák speciális igényeire lettek kifejlesztve.

Tárolás

Száraz helyen, 25°C alatt tartandó.

Forgalmazó

PetPartners Hungary Kft.
1112 Budapest Hetény u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Agyagásványok
Bentonit