Duracell

Duracell BSC AAA elem

10 db
4 199 Ft 420 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Duracell az elemek széles választékát kínálja a megbízható tápellátást igénylő elektronikai készülékekhez. A Duracell elemek többcélú alkálielemek, melyek ideálisak az időnként energialöketet igénylő mindennapi készülékek megbízható áramellátására. Az elemek megbízhatóvá teszik készülékedet, így biztosítják a készülék által nyújtott szabadság élvezetét. A Duracell elemek jelentik a legjobb választást, ha megbízható és nagy teljesítményre van szükséged a mindennapi készülékeihez, például motoros játékokhoz, elemlámpákhoz, játékkonzolokhoz, távirányítókhoz.

A márkáról

A Duracell a világ vezető gyártója a nagy teljesítményű alkáli elemeknek és újratölthető akkumulátoroknak számára. A vállalat az 1940-es évek eleji megalakulása óta ikonikus elemmárkává vált, amelyet a kompakt és hosszabb élettartamú elem gyártása miatt szeretnek az emberek. És mindennek a középpontjában a Duracell Nyuszi állt.

A cink-szén és alkáli elemek kezdete óta a Duracell kezdeményezéseket vezetett annak érdekében, hogy hosszú távú, megbízható áramellátást biztosítson bárhol, ahol szükség van rá, a kulcstartótól a Nyugalom Bázisáig a Holdon. És még csak most kezdjük.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt ellenőrizze a megfelelő polaritást (+/-)! Az elemeket ne szedje szét, ne töltse fel és ne dobja tűzbe! Ne használjon régi és új, különböző rendszerű elemeket együtt!
Fulladásveszély! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ne nyelje le! Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz.

Forgalmazó

Orbico Hungary Kft.
Budapest, Dunavirág u. 2-6, 1138


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.