Andechser

Andechser Bio skyr natúr 0,2%

400 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

BIO
1 149 Ft 2 873 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Skyr - másnéven izlandi joghurt. Egyedi joghurtkultúrával készült, alacsony zsírtartalmú joghurtkülönlegesség.

Az Andechser Bio Skyr Natúr 0,2% egy prémium minőségű, bio gazdálkodásból származó tejtermék, amely természetes alapanyagokból készül. Krémes, sűrű állaga és enyhén savanykás ízvilága révén tökéletes választás lehet önmagában fogyasztva, gyümölcsökkel, müzlivel vagy smoothiek alapjaként. Alacsony zsírtartalmának (0,2%) köszönhetően ideális az egészségtudatos fogyasztók számára, miközben a magas fehérjetartalom hozzájárul a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A skyr frissessége és természetessége minden étkezést különlegessé tesz.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész termék.

A márkáról

Az Andechser natur márka 110 éves történelemmel büszkélkedhet. Az üzem kizárólag bio tejtermékeket gyárt. Az Andechser Natur biogazdálkodói az év 365 napján dolgoznak, hogy biztosítsák a tehenek és kecskék számára a jó körülményeket.

A cég tejüzeme a felső-bajor „öt tavak régiójában”, Münchentől délre, Andechs zarándokvárosában működik. Az emberek és a természet iránti tisztelet és felelősségvállalás a vállalati filozófiájuk részét képezi, csakúgy, mint a vágy, hogy biotermékeikkel aktívan hozzájáruljanak az egészséges táplálkozáshoz, a tiszta környezethez és a vidéki struktúrák fenntartásához. Ennek érdekében csak biogazdálkodásból származó és az egyesület által tanúsított alapanyagokat dolgoznak fel - a mottójuk szerint "hagyjuk a természetet természetesnek". Ökológiai termékeik 100%-ban bioösszetevőkből állnak, amelyeket független szakértők rendszeresen ellenőriznek.

A tejüzem dolgozói és beszállítói megóvják a természet erőforrásait, és aktívan hozzájárulnak az állatok védelméhez, a talaj- és vízvédelemhez, valamint az éghajlat védelméhez.

A cég 2017-ben elnyerte a Német Fenntarthatósági Díjat.

Tárolás

Hűtve tárolandó 0-6 °C között.

Forgalmazó

Royal Milk Kft.
2120 Dunakeszi, belterület hrsz. 8029.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött homogénezett sovány tej
baktérium színtenyészet

Tápérték: 100 g

Energia254 kJ/60 kCal
Zsír0.2 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát3.5 g
amelyből cukor3.5 g
Fehérje11 g
0.1 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.