BUTLERS

BUTLERS HANG ON dísz üveggömb arany szívek 8cm

1 db
1 990 Ft 1 990 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Véget vetünk a pazarlásnak!

Vásárold meg a lejáratközeli, de még kiváló minőségű élelmiszereket jelentősen alacsonyabb áron, és segíts nekünk csökkenteni az ételpazarlást!

Mivel igényesen kidolgozott üveggömbök voltak a kívánságlistádon, a BUTLERS elhozta a szivecskés üveggömböt. Valódi és mesterséges karácsonyfákhoz, fenyőágakhoz és saját személyes dekorációs ötleteidhez. 

  • Méret: szélesség 8 x mélység 8 x magasság 8 cm
  • Anyag: üveg

Termelői információ

Egy új otthon vagy életstílus kialakításához csupán egy valami kell: képzelet. Szeretünk gondolkodni és alkotni, szép, praktikus dolgokat létrehozni pontosan úgy, ahogy azt Te megálmodtad.

Otthon - egy hely, ahol igazán jól érezheted magad és ahol az inspirációnak semmi sem szabhat határt. Mi segítünk az álmokat valóra váltani: legyen bármilyen évszak, a BUTLERS mindig tele van ötletekkel, hogy elhozza az otthonodba az aktuális trendeket a bútoroktól kezdve a kiegészítőkön át egészen a kis szuvenírekig.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Vidámnyik Kft.
1123 Budapest, (MOM Park) Alkotás utca 53.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.