Dr. Oetker

Dr. Oetker Szárított rozskovász

15 g
249 Ft 16 600 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Dr. Oetker Szárított rozskovász

A Dr. Oetker Szárított rozskovásszal könnyen és gyorsan süthetsz ínycsiklandó, hagyományos ízű és állagú kovászos kenyeret otthonodban. 

Termékinformáció

Szárított rozskovász.

Felhasználási javaslat

Természetes termék, amely gazdagítja a házi kenyér ízét. 1 db Dr. Oetker Instant élesztő hozzáadásával azonnal elkészíthető.  500g liszthez elegendő, melyből ~750g kenyér készíthető. Bármilyen típusú liszttel használható. Sütőben és kenyérsütő gépben is kiváló eredményt biztosít.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Őrölt rozskészítmény

Tápérték: 100 g

Energia952 kJ/230 kCal
Zsír3.1 g
amelyből telített zsírsavak0.5 g
Szénhidrát14 g
amelyből cukor1.2 g
Fehérje16 g
0 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Nyomokban tartalmazhat:
Tojás
Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.