Twix

Twix Xtra tejcsokoládé

75 g
459 Ft 6 120 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Twix Xtra tejcsokoládé

Termékleírás

A Twix kekszes szeletek karamellával, tejcsokoládéba mártva.Finom csokoládéba burkolózva minden egyes falat a ragacsos karamell és a ropogós keksz tökéletes, kontrasztos keverékét nyújtja. Egy kis öröm hatalmasat dob a napján. A TWIX egyszerűen örömet okoz, sőt kétszer! A TWIX szuper harapnivaló egy mozgalmas napra. Ideális, ha ügyeket kell intézni, vagy mikor futni kell a buszra. Vegyen egyet a kávé mellé, hogy szórakoztatóbbá tegye az utat a munkába. (Még akkor is, ha az ingázás csupán a konyhától a nappaliig tart.) Ízletes, kívánatos és remekül mutat az íróasztalán: a TWIX lehet a tökéletes munka- vagy tanulótárs. És ami ennél is jobb, hogy mindig ott van Önnek, amikor szüksége van egy kis szünetre. A feladatai tíz perc múlva is ott lesznek... a földimogyorókrémes, csokoládés TWIX, amit a kávészünetre tett félre, biztosan nem.

Termelői információ

Mars büszke arra, hogy már több mint 100 éve családi tulajdonban van. Ez a függetlenség ajándékoz meg mindenkit a szabadsággal, hogy generációkban, és ne csupán negyedévekben gondolkodjatok, így hosszú távú befektetésekkel tervezhet az üzlettel kapcsolatban, az embereik és a bolygó jövőjét illetően — időtálló Alapelveink irányításával. Hiszik, hogy a holnap látni kívánt világ megteremtése a ma végrehajtott üzleti lépéseikkel kezdődik.

Nagy terveiket még ma tetteknek kell követniük a 80 országban dolgozó több mint 115 000 munkatársuk naponta megtett lépéseivel. A Mars 1992-ben lépett be a magyar piacra. 2016 óta a magyar piacot a közép-európai Mars Multisales irányítja, összekötve a magyar, a cseh, a szlovák és a román piacot. 

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen tartandó!

Forgalmazó

Mars Magyarország Értékesítő Bt.
Budapest, Bocskai út 146, 1113


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Cukor
glükózszirup
Búzaliszt
Pálmazsír
Kakaóvaj
Sovány tejpor
Kakaómassza
Tejzsír
tejsavópor
Laktóz
Emulgeálószer
Szójalecitin
E442 - Ammónium-foszfatidok
Étkezési só
Zsírszegény kakaópor
E500 - Nátrium-karbonátok
természetes vanília kivonat

Tápérték: 100 g

Energia2064 kJ/493 kCal
Zsír24 g
amelyből telített zsírsavak14 g
Szénhidrát65 g
amelyből cukor48 g
Fehérje4.6 g
0.39 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tej
Nyomokban tartalmazhat:
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.