Kotányi

Kotányi Fasírtfűszerkeverék

25 g
399 Ft 15 960 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kotányi Fasírtfűszerkeverék

Természetesen ízfokozók, tartósítószerek és mesterséges színezőanyagok nélkül. A fasírtot sokféleképpen lehet elkészíteni, de ha biztosra akarsz menni, akkor a Kotányi Fasírt fűszerkeveréke a megoldás kulcsa. Ebben a keverékben minden benne van, ami a finom, ízletes fasírthoz kell: válogatott fűszerek, hagyma, fokhagyma, paprika.

  • Miként termesztik fűszereiket
    A termőterület éghajlata és talaja ugyanúgy fontos szerepet játszanak, mint a megfelelő termésfajták kiválasztása, és persze az ültetvény szakértő és gondos megművelése.
  • Biztosított minőség a bizalom révén
    Partnereik mindenkor kiváló minőségű termékekkel látják el őket, melyet mintavételi tervvel rendszeresen ellenőriznek. Az ellenőrzőpontok biztosítják, hogy számíthatsz a kiváló minőségre.
  • Miként dolgozzák fel termékeiket
    Betakarításukat követően zöldfűszereik és fűszereik óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

Termékinformáció

Ajánljuk fasírtpogácsák mellé.

Hozzávalók

0,75 kg vegyes fasírthús (darált marha és sertés), 1 zsemle, 1 tojás, Kotányi só, zsemlemorzsa, napraforgóolaj a sütéshez, 1 zacskó Kotányi Fasírt fűszerkeverék.

Elkészítése

  1. Keverjük össze a darált húst a tojással.
  2. Tépkedjük bele a korábban vízbe vagy tejbe áztatott zsemlét. Adjunk hozzá sót, és egy evőkanállal a Fasírt fűszerkeverékből, majd alaposan dolgozzuk össze a hozzávalókat, míg egy egyenletes masszát nem kapunk.
  3. Nedves kézzel formázzunk belőle pogácsákat, és süssük ki őket egy kevés napraforgóolajban.
  4. Sütés előtt a húspogácsákat megforgathatjuk egy kis zsemlemorzsában – ez esetben közepes lángon süssük ki mindkét oldalukat.

Termelői információ

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek között azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Étkezési só
Étkezési só
kálium-jodid
Vöröshagyma
Fokhagyma
Paprika
kömény
Bors
Cayenne bors
majoranna
Petrezselyem

Tápérték: 100 g

Energia811 kJ/193 kCal
Zsír3.4 g
amelyből telített zsírsavak0.5 g
Szénhidrát26 g
amelyből cukor15 g
Fehérje8.3 g
42 g
Élelmi rost g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Szójabab
Tej
Diófélék
Zeller
Mustár
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.