Széles hús

Bio Sertés Csülök csont nélkül

kb. 0,66 kg

FRISSESSÉGI GARANCIA

BIO

kb

 3 680 Ft 5 550 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 3 311 Ft
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Bio sertés csülök csont nélkül.

A Bio Sertés Csülök csont nélkül egy olyan termék, amelyet organikus vagy biológiai gazdálkodásból származó sertésekből állítanak elő. Ez a termék lehetővé teszi az egészséges és természetes táplálkozást kedvelők számára, hogy élvezhessék a sertéshús ízét és tápláló tulajdonságait anélkül, hogy csontokkal kellene foglalkozniuk. A bio minősítés azt jelenti, hogy az állatok etetése és tartása során szigorú szabályokat követnek, amelyek biztosítják az egészséges és fenntartható mezőgazdasági gyakorlatokat. A csülök csont nélkül kiválóan alkalmas sokféle étel elkészítéséhez, például pörköltök, sültek vagy levesek ízesítéséhez.

Termelői információ

Vállalkozásuk családi vállalkozásként, 1990-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy kielégítse a minőségi tőkehúsok és készítmények iránt érdeklődők minden igényét.

Termékeik ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékek.

 A bio sertéstenyésztésnél nem használunk semmiféle állati eredetű fehérjét, genetikailag módosított növényeket (GMO), nem keverünk a takarmányba állatgyógyászati készítményeket. Kizárólag a saját bio gazdaságunkból származó takarmányt etetünk az állatokkal. Az ökológiai sertéstenyésztésünkben nem kezeljük rutinszerűen antibiotikumokkal a sertéseket, nem kapnak hormonokat a gyorsabb gyarapodás érdekében, és etológiai igényeiknek megfelelő tartási körülményeket biztosítunk számukra az állat-jóllét elveit szem előtt tartva. 

Emellett olyan termelőktől származó húsok érhetőek el náluk, amelyek származása, tartási körülményei, táplálkozásuk ismertek előttük, ezáltal jobb minőségű és beltartalmú húsok kerülhetnek a nálunk vásárló családok asztalára! 

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0-4°C között.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.

bio sertés csülök