Széles hús

Bio Sertés Tarja csont nélkül

kb. 0,52 kg

FRISSESSÉGI GARANCIA

BIO

kb

 3 960 Ft 7 690 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Bio sertés tarja csont nélkül.

A sertés tarja csont nélkül ideális választás különféle ételkészítési célokra. Ez a húsrész viszonylag sovány, alacsony zsírtartalommal rendelkezik, és sokféle étel elkészítéséhez használható, például sütéshez, pácoláshoz vagy roston sült ételekhez. A csont nélküli változat könnyen szeletelhető és sokoldalúan felhasználható a konyhában.

A sertés tarja csont nélkül kiválóan alkalmas például sütésre, grillezésre vagy pácolásra. Egyesek előszeretettel készítenek belőle sertésszeleteket, amelyeket különböző fűszerekkel és szószokkal ízesítenek, majd sütőben vagy serpenyőben készítenek el. Mások inkább marha- vagy sertéspörköltet készítenek belőle, míg mások levesekhez vagy ragukhoz használják fel. Emellett lehetőség van rá, hogy különféle fűszerekkel és fűszervajakkal dúsítva grillen vagy serpenyőben pirítsák, így egy könnyen elkészíthető, ízletes és tápláló ételt kapnak.

Termelői információ

Vállalkozásuk családi vállalkozásként, 1990-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy kielégítse a minőségi tőkehúsok és készítmények iránt érdeklődők minden igényét.

Termékeik ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékek.

 A bio sertéstenyésztésnél nem használunk semmiféle állati eredetű fehérjét, genetikailag módosított növényeket (GMO), nem keverünk a takarmányba állatgyógyászati készítményeket. Kizárólag a saját bio gazdaságunkból származó takarmányt etetünk az állatokkal. Az ökológiai sertéstenyésztésünkben nem kezeljük rutinszerűen antibiotikumokkal a sertéseket, nem kapnak hormonokat a gyorsabb gyarapodás érdekében, és etológiai igényeiknek megfelelő tartási körülményeket biztosítunk számukra az állat-jóllét elveit szem előtt tartva. 

Emellett olyan termelőktől származó húsok érhetőek el náluk, amelyek származása, tartási körülményei, táplálkozásuk ismertek előttük, ezáltal jobb minőségű és beltartalmú húsok kerülhetnek a nálunk vásárló családok asztalára! 

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0-4°C között.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 5 nap.

Összetevők

bio sertés tarja